Alfatekst

Om Alfatekst

Faglig styrke og høy kvalitet

Alfatekst drives av Hildegunn Breivik og Janne Bø Thomassen, som til sammen har over 25 års erfaring fra bransjen. Vi tilbyr oversettelse av fagtekster, små og store, til ulike språk, samt språkvask og korrektur. Kundene våre omfatter virksomheter i nesten alle bransjer.

Vi har et stort, globalt nettverk av oversettere med fagkompetanse innenfor de fleste bransjer og språk. Alle våre oversettere oversetter utelukkende til sitt eget morsmål.

 

Hildegunn Breivik

Hildegunn Breivik er utdannet lektor med fagene russisk, engelsk og fransk og har over 15 års erfaring som daglig leder og prosjektleder i et skandinavisk oversetterbyrå.

Hildegunn er effektiv som få, og med sin evne til å samle løse tråder og holde oversikt er ingen utfordring for liten eller stor for henne. Hun loser prosjektet trygt i havn fra forespørsel til ferdig oversettelse.

 

Janne Bø Thomassen

Janne Bø Thomassen har mastergrad i oversettelse og har i tillegg fagene tysk, engelsk og kriminologi. Med sin lange erfaring både som frilansoversetter og som oversetter og prosjektleder i et skandinavisk oversetterbyrå, kjenner hun bransjen bedre enn de fleste.

Janne har bodd i Tyskland og England og er lidenskapelig opptatt av språk og grammatikk. Hun har evnen til å holde mange baller i lufta uten å miste noen i bakken.

 

 Kontakt oss

Skal vi kontakte deg?

Bedrift:

Navn:

Telefon:

E-post:

Tjenester:

Språk fra:

Språk til:

Språk:

Melding:

Les vår personvernerklæring