Alfatekst

Oversettelser

Kvalitet og kommunikasjon

Oversettelser er vårt kjerneområde. Alfatekst tilbyr profesjonelle oversettelser innenfor de fleste språkkombinasjoner og fagområder. En oversettelse skal aldri føles oversatt, men flyte naturlig og formidle samme budskap som originalteksten. Derfor oversetter våre oversettere utelukkende til sitt eget morsmål. De bruker språkteknologiske verktøy, som kombinert med vår fagkunnskap, erfaring og rutine sikrer våre kunder en konsekvent stil og terminologi.

Vi kan også tilpasse tekstene dine slik at de oppfyller språklige, kulturelle og tekniske krav på ulike markeder. Dette kalles lokalisering, og er viktig når du skal konkurrere på det globale markedet.

Ingen oppgave er for liten – eller for stor. Små oppdrag kan vi normalt ta oss av med en gang. Store oppdrag kan strekke seg over en lengre periode og omfatte flere språk, forskjellige tekster og mange oversettere. Dette stiller store krav til rutinert og profesjonell prosjektledelse. Vi kan ta imot og levere tekster i stort sett alle filformater. Som utgangspunkt leveres oversettelsen i samme format som originalen.

Skal vi kontakte deg?

Bedrift:

Navn:

Telefon:

E-post:

Tjenester:

Språk fra:

Språk til:

Språk:

Melding:

Les vår personvernerklæring